bra låtar

    Publicerat:  2009-05-30 @ 22:31:04
hej förlåt att jag inte har bloggat men jag har inet haft blogglust men nu ska jag börja blogga igen :D <3

 

 

 


tack

    Publicerat:  2009-05-29 @ 16:07:59
Tack så mycket virre för den finna designen den blev jätte fin :D <33
vi ses när du blir frisk gummsi :)

Jag kommer börja blogga mer nu, och ska snart ut med jennt malleh och steffih kommer bilder sen :)

Klar med designen sötnos

    Publicerat:  2009-05-29 @ 13:23:15
Nu har ja gjoryt klart din blogg :D
Hoppas du vart nöjd gumman

Kolla in min blogg på mellbin.blogg.se

Älskar dig veronica

    Publicerat:  2009-05-28 @ 20:39:46
Tack så mycket för det fina inläget gumman <33 jag håller med vi är såm änglar när vi har kameran med varndra.
Jag älskar dig otroligt mycket men jag vet inte om jag har bevistat det tillräkligt.
Första gången vi träffades var den gången du kom hem till mig när vi spelade spel. Sen så bråkade vi välldigt mycket men den ledde till en fin vänskap, jag vet inte vad som hade hänt om jag inte hade haft dig som kompis. Varje dag jag ser dig så blir jag så himmla glad, jag ler alltid när jag ser dig. Du får mig alltid på bra humör om jag är ledsen eller nåt så får du alltid mig på så himmla bra humör,
du stötar alltid mig om allt jag älskar dig så himmla mycket gumman och kommer alltid göra det ovasät om vi bråkar eller nåt. I LOVE YOU VIRRE <3<3<3 vi berättar allt om varnadra och delar värkligen allt och vi kan alltid lita på varndra <3


Lite bilder.
Kom ihåg jag kommer alltid älska dig ovasät <33
läs virres inlägg här <33

Gästblogga-Veronica

    Publicerat:  2009-05-27 @ 19:43:23
Hej hej alla Lollos läsae :D
Veronica här, jag skulle gästblogga lite hos lollo här.
Jag snackar i tel med henne nu och hon beklagar för att hon inte har bloggat på länge, hin har ingen "blogglust" eller vad man nu ska seja ;)
Men sån tur då att jag finns här :D<3

Jag vet inte riktigt vad jag ska seja, jag har varigt sjuk idag så jag har inte gjort så mkt idag ;)
Å jusste, vad tyckr ni om Lollos namn?
Blondinsalollo, hahaha ;)
När jag och Ellen såg det namnet så började vi asgarva, asså det är ju världens roligaste namn.
Men när man tänker efter lie så är det namnet faktiskt bra, eller det är ju inte såhär skit dåligt :D
haha, nej nu ska jag sluta, jag holler på att mobba Lollos namn.
Förlåt sötnos<3

hmm :)
Men om ni vill följa min blogg så kan ni gå in på mellbin.blogg.se
Vi syns där :)<3
pusspuss

Jag vill vinna

    Publicerat:  2009-05-17 @ 20:17:48
för att jag älskar värkligen sånna brillor och jag har letat som en galning efter sånna men har aldrig hittat. Så det skulle vara så bra att vara med nu för då har jag ju chansen ;D
här är tävlingen :D

Jag vill vara med i tävlingen :)

    Publicerat:  2009-05-14 @ 12:01:00
Heej!!
Jag vill vara med i tävlingen som Albin håller här :) Skulle vara kul att få dom brillorna som man alltid har velat att ha :D

Oväntat besök

    Publicerat:  2009-05-14 @ 11:05:30
gammalt inlägg från min andra blogg men den är rolig ;D

Heej!!
Idag så har det varit tråkigt för det var skola men en sak var bra för vi fick håltimme sista lektionen. Men jag och Elin blev lite rädda när vi slulle gå ut från rasten för där stog det en kille med militär dräkt och ett jätte stort gevär, så vi trodde att det var en sån här som skulle skuta oss.
Så när vi såg att andra gick förbi så gick vi imot den där militär killen. Och då skulle Elin fråga vad dom gjorde här, Men då bakade han för han skulle gå till dom andra miletärerna och så vände han sig om och kolla på oss.
(Elin) Hejhej!
(Militären) Hej
(E) Vad gör ni här?
(M) Jobbar
(E) Varför då?
(M) Ha en trevlig dag.
Och så bakade han in i bilen och satt sig. Allså han för skit snygg så jag och Elin gick och sa hela tiden jag vill inte att han ska dö. Men han var värkligen jätte snygg :D <3
Jag tyckte det lätt så kul för Elin fick inte ens ett svar så då sa jag vilket bra svar du fick ;D Sen så gick jag och Elin och garvade och härmade om och om igen vad han sa, ha en trevlig dag.
Men jag ska skriva ett till inlägg vad som hände mer idag.
Pussar och Kramar <3<3 //Lollo 

Hemma idag igen

    Publicerat:  2009-05-14 @ 09:28:00
Heej!!
Idag så mår jag mycket bättre så skönt så jag kanske går till skolan i morgon men det är tvecksammt. Vaknade för ett tag sen och såg på Top model 6 det är kul att titta på tycker jag.
Jusst nu så svarar jag på komentarer jag har fått. Men jag slänger in inlägg lite senare sen :D

Ellen jag och Elin <3
Jag och mamma har varit och shoppat i helgen och jag tänkte vissa på vad jag har handlat men jag gör det sen, men jag har tagit bort prislapparna redan så tro inte att jag inte bara har tagit nåt ur garderoben.
Pussar och Kramar <3<3 //Lollo

Musik

    Publicerat:  2009-05-13 @ 19:12:24
 

 

 

 

 


Hår tips

    Publicerat:  2009-05-13 @ 18:35:27
Drömmer du om längre hår? Här är tio hårtips jag har fått lära mig på vägen till höftlångt hår.

1. Ett hår som går ned på halva ryggen är flera år gammalt (4-5 år gammalt) och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets, eller en tunn nylonstrumpa. Skulle du slita i det eller slita en borste vårdslöst genom det?

2. Borsta aldrig håret när det är blött, det är elastiskt och mycket skörare. Red ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. Red ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta, så topparna skyddas från allt slitage nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra redskap. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker, tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum, de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan tänderna.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten, börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, applicera på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj noga.

8. Fönen och plattången är onda mot ditt hår. Undvik dem så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.
Läs mer om det här.

Gammla bilder på mig

    Publicerat:  2009-05-13 @ 18:22:27

Förra året så såg jag ut så här när virre hade klippt lugg på mig men jag har fortfarande kvar den :)
Skoldans :)

    Publicerat:  2009-05-13 @ 11:29:09
Heej!!
Vi hade skoldans föra torsdan och det är jätte kul vi har det varje år med ett dansband som kommer och spelar. I år på pausen så spelade dom jättebra musik det gjorde dom inte föra året men det borde dom göra varje år, Och när dom spelade bra musik så började folk sitta på varandras axlar.
Och det ville jag också göra så då sprang steffi iväg och frågade simon, och jag fick hoppa upp på hans axlar så snällt :D Så då satt jag där ett tag och när jag skulle hoppa ner så skulle jag hoppa över hans huvud haha.
Men jag fick hjälp ner av Charlie, jag fick ta tag i han och han hållde i mig tills jag var på marken :) Och jag dansade jätte mycket och kom trea på danstävlingen men Gabriel. Vi borde ha fler danskvällar per år istället för bara ett. Men här kommer lite bilder från dansen.

Jenny och Tessan <3

Jag

haha båda ser lite roliga ut ;D simon och jag

jag som bjuder upp ellen <3

Jag och Ellen <3 lika glad som vanligt <3

Jag och Ellen på väg hem <3
Pussar och Kramar <3<3 //Lollo

Sjuk

    Publicerat:  2009-05-13 @ 09:46:04
Heej!!
Hoppas ni mår bra för det gör inte jag det började i måndags, min hals är uppsvullen och gör ont :(
Jag fick inte gå till skolan då för pappa. Men hoppas det går bort snart för jag får inte prata och det är jätte svårt för jag Älskar att prata, men annars kan jag förstöra rösten för livet så jag är tyst.


Jag på valborg.
Pussar och Kramar <3<3 //Lollo

Design

    Publicerat:  2009-05-12 @ 20:38:11
Heej!!
Jag ska fixa en ny design men jag vet inte hur man gör, så jag hoppas jag får hjälp av min käre vän Veronica.
Hoppas jag får hjälp av henne det skulle vara bra :D

var nöjd med dig skälv

    Publicerat:  2009-05-12 @ 18:40:18
Är det vad din spegelbild säger?
Tänk så fel den kan ha.
Du är vacker, precis som du är.

Oavsett hur mycket du än svälter dig själv, eller hur många mirakelkurer du än testar på som lovar att ditt hull på magen ska försvinna på två veckor, så kommer du aldrig bli nöjd.
Det handlar om att kunna acceptera, lära sig tycka om. Nöjd blir du aldrig, att gå ner i vikt är inte lösningen. Felet sitter inte på magen, eller på låren, kanske era armar, eller vart ni nu tycker att ni har för mycket av det goda. Felet sitter i erat huvud. Erat sätt att tänka.

Min Tviling

    Publicerat:  2009-05-12 @ 12:57:03RSS 2.0