Torsdag

    Publicerat:  2010-04-29 @ 20:25:21
Halli hallå!!
Veckan har varigt skit bra jätte fint väder förutom idag men det blev finare sen :D
Så det var ju bra, idag så har jag mått dåligt Rasmus har ju blivit magsjuk elr nåt sånt.... Men jag tror inte jag har blivit smittad är bara lite förskyld och sånt så snart ska ja gå ner och ta en ipren!!
Så jag mår bra till imorgon för då är det Valborg :D:D Då kommer det bli skit mkt bilder.

jag för typ 2 veckor sen när ja hade antes keps och niklas mössa :D

måndag

    Publicerat:  2010-04-26 @ 18:22:12
Halli hallå!!
Nu är det måndag.... tråkigt men snart äre ändå fredag och då är det Valborg fyfan vad kul det kommer bli :D
Längtar som fan och det kommer blir skit mkt bilder också.

Men idag så har det varigt ganska lungt alla 9or som går på tyska har åkt i väg till tyskland så det är inte så många roliga kvar heller... Men men det är ändå lite orätvisst att bara tyska grupper får åka iväg, spanskan och franska borde också få åka iväg. Men lärarna vill väl inte i dom grupperna men men.

jag idag :)

söndag

    Publicerat:  2010-04-25 @ 21:39:57
Halli hallå!!
I helgen har jag varigt uppe i håbban det var skit kul och mysigt men igår var det roligaste :D
Orkar inte skriva så mkt så ni får bilder från igår och så får ni kolla och se...







sen idag så färgade jag utväxten :D

13:03

    Publicerat:  2010-04-24 @ 13:03:31
Halli hallå!!
Igår så sov jag hos Elin med Bianca och Ellen, vi träffade några ute och hade jätte kul.
Och snart ska jag och Ellen åka upp dit igen andra gånger gilt, så idag blire iallafall mer bilder en det blev igår för då blev det inga bara typ 4 bilder i skolan.



härlig bild på mej här :D

torsdag

    Publicerat:  2010-04-22 @ 21:02:35
Halli hallå!!
Nu har jag jobbat hårt hela veckan är stolt över mej själv och idag gjorde jag ett prov så nu hoppas jag att ja blev godkänd :D
Sen nästa vecka äre 2 prover som ja ska klara oxå. Men idag så försov jag mej så det var inte så kul hade stängt av klockan när jag halv sov och sen vakna jag kvart i 8.... Så det var bara att hoppa upp och fixa sej. Det snöade idag allså ja trodde det var slut på vintern men tydligen inte så jag ringde morfar och frågade om han kunde sjusa mej och det kunde han det var skit bra så slippte jag gå i det fula vädret.

Idag har det varigt en bra dag förra veckan elr nu var det var så bött alla elevensval och jag, Ellen och Bianca har teknink det är skit kul. Vi håller på att fixa i ordning en gamal skrutig båt och det går jätte bra måste filma ngn gång där inne så ni får se :D




måndag

    Publicerat:  2010-04-19 @ 17:08:02
halli hallå!!
Idag var jag på utveklings samtal och under dom här veckorna så ska plugga hjärnet varje dag så jag inte behöver gå om elr gå på sommarskola så imorgon ska ja ta reda på allt så det blir säkert inte så mkt uppdratering dom här närmaste veckorna.

puss så länge<3

Lördag

    Publicerat:  2010-04-17 @ 16:51:20
halli hallå!!
Nu sitter jag här och är snart färdig ska träffa Ellen igen efter middagen. Hon sov hos mej igår och vi var ute med dom som jag har skrivit dom andra dagarna hahaha :)
Men idag vet jag inte riktigt vad vi 2 ska hitta på vi får väl se men jag skriver senare.

haha den här är ifrån veckan den är så jävla kul tkr jag :D Det är skit kul att ha ngt att berätta och säga att man har ngt på datan men berättar inte det då.

Fredagsmyys:)

    Publicerat:  2010-04-16 @ 18:36:44

Halli hallå!!
Nu sitter jag hos Ellen kom typ precis hit, hon ville att jag skulle följa med när hon skulle hem och eta så jag gjorde det för hon ska ändå sova hos mej:)
Så det ska bli mysigt och väldigt kul jag är Ellen är nog dom sjukaste personerna... Ni vill nog inte veta ska lägga in en rolig video sen som Ellen gjorde när jag var ocg frågade pappa om vi inte kunde äta från grillbaren:D

Så idag blire fredags mys och jag och Ellen ska gå ut lite också det är så fint väder tror att Bianca också ska följa med men det måste hon man kan inte sitta inne och mögla nu.


oj dom här bilderna var inte igår det :D


19:01

    Publicerat:  2010-04-15 @ 19:01:44
Halli hallå!!
Har gjort det gamla vanliga idag men idag var jag med dom bara en liten stund för jag har så himla ont i foten. Men iallafall jag skulle först hem till mamma och se om väskan hade komit men det hade den inte men den kommer imorgon:D
Så när jag skulle gå till pappa så fick jag skit ont i foten så jag bara kunde ramla ihop och gråta :/ Det var inte kul det, det var ett tag sen jag kände en sånhär smärta för sist vare när jag gjorde illa handen.

Och idag så byte vi elevenval och jag och Ellen fick teknik vi ville gå på det för det verkar ju kul så idag fick man välja på 2 saker man fick antligen göra ngn el sak elr fixa med en båt som var skit rosad och skitig och skrutig. Jag och Ellen ville fixa båten så vi valde det, så snart blir den finare.




men visst är vi söta (a)



våra nagelfärger var så fina tillsammans :D

bilderna

    Publicerat:  2010-04-14 @ 21:08:27

20:42

    Publicerat:  2010-04-14 @ 20:42:14
Halli hallå!!!
Det var skit fint väder idag igen det är så himla skönt :D
Men i helgen skulle det vara dåligt väder hoppas inte det för det förstör lixom hela helgen.
Men idag så var jag ute med tim,ante,niklas,jimmy,tessan,ellen och jenny det var kul som vanligt. Sen så fick jag massera niklas och tim dom tykte det var skönt.
Men här kommer lite bilder sen igår vi tog aldrig bilder idag vi hade inte med oss ngn kamera.







Jag har gjort illa min fot också vet inte vad jag har gjort med den så jag har haft en krycka i en och en halv dag, ville inte ha den längre får så ont i armen sen så har jag krykan på den sidan som jag har skadat handen för 3 månader tillbaka.
Så det är inte så kul det.
Men idag så skulle jag hoppa upp på ett litet tak fattar inte vrf jag skulle det för jag har värdens svindel så när jag skulle hoppa upp så fick tim hjälpa mej för jag kunde inte själv för jag har skit ont i foten. Så på vägen ner sen så skrek jag skit mkt har inte varigt så rädd på jätte länge men jag litatade såklart på att han aldrig skulle låta mej ramla men det var ändå skit läskigt skakade och skrek.
Och jenny höll i mej i min arm så det skulle kännas bättre för jag var så rädd men det gick inte men sen fick tim ner nem och det var jätte skönt att stå på marken igen :D

tisdag

    Publicerat:  2010-04-13 @ 21:18:17
Halli hallå!!
Idag så började skolan... Och jag har gjort illa min fot vet inte riktigt hur så nu stödjer jag på en krycka:(

Men iallafall idag var jag med tim,ante,niklas,jimmy,jimmy,ellen,olle,danne,stefan och bianca :)
Vädret är så underbart nu är verkligen våren här det är så himla skönt ute så jag var ute tills halv 8 idag.
Det som var så kul också för när vi gick till rampen då kom jag inte upp på den för jag har skadat foten så då var tim jätte snäll så han bärde upp mej och sen efter ett tag så bärde han ner mej :D
Det var jätte snällt.

en bild sen igår mer kommer sen :D

21:45

    Publicerat:  2010-04-12 @ 21:45:31
halli hallå!!
Nu håller virre på med en ny design till mej och den är nästan klar som ni ser :)
Det är bara lite som ska ändras, jag är skit nöjd med den och bilderna får ni i veckan för nu är jag hos pappa och bilderna är hos mamma.

Men idag så följde jag med virre till stan och man kan ju säga att vi är ganska klantiga vi skulle åka tunelbana och då tog vi alltid fel tåg haha xD Så kan det gå om man inte kollar vart man ska för vi skulle in till Gamla stan men när vi kom dit så hittade vi inget ute fik elr ngt... Så vi åkte tillbaka till t-centralen och sen gick vi till donken och köpte glas sen åkte vi hem och fotade och fixade lite med designen!!

Sen åkte virre hem och då gick jag och träffade jimmy, jimmy, ante, niklas, tim och olle. Sen träffade vi massa andra ute. Det var en riktigt rolig dag och det är synd att det är sista dagen idag för vi hade studiodag idag så vi var en dag extra lediga :D

puss<3

jätte fint

    Publicerat:  2010-04-12 @ 00:29:12

bilder säger mkt

    Publicerat:  2010-04-12 @ 00:14:53
halli hallå!!
Idag har jag varigt ute ända sen kl 3 till 10 snacka om att det är kallt på kvällarna och skönt och fint väder på dagarna :)
På kvällen så rökte vi lite vatten pipa. Sen var jag och tim roliga när alla andra satt på ena rampen och vi stog på den andra allså ramparna är mitt imot varnadra. Där stog vi och dansade som galningar hahaha xD Det var skit kul det måste jag och tim göra mer gånger.
Så nu bilre en jävla massa bilder från idag!! Sen ska jag också lägga upp en video när ante tim och jimmy dansar :)









älskar den här bilden :D haha här är alla samlade :)

Lördag

    Publicerat:  2010-04-10 @ 17:30:48
Nu är jag hemma har ju varigt hos mormor för hon har fyllt år :)
Det var trevligt det var länge sen jag var hos mormor för hon kommer annars ner hit så det var kul att åka dit har typ inte varigt där på ett år.

Men idag ska jag nog ut kan ju inte sitta inne vid datan för det är ju lov.

älskar den här bilden på mej och ante haha :D

dresscode

    Publicerat:  2010-04-10 @ 11:27:27

T-hirt: Gina
svart linne: H&M
jeans tights: Biancas
och sen smycken nu ska vi åka till mormor för hon har fyllt år :)

21:16

    Publicerat:  2010-04-09 @ 21:16:26
halli hallo!!
Har varigt uppe hos farfar lite och träffat fia christer och hanna :)

Sen idag så har ju jag varigt i stan och sen när jag kom hem så var jag lite med ellen vi kanske ska vara snart igen men vi får se hur det går med det för snart är det solsidan:D:D
Längtar det är verkligen skit kul och idag är det, det sista avsnitet :( det borde gå varje vecka för det är så jävla bra det pogramet.

lägger kanske upp 2 roliga videor sen :D

shopping

    Publicerat:  2010-04-09 @ 13:44:53
Nu har jag och mamma komit hem från stan och det jag köpte är det här :D

hårfärgen var slut och jag hittade inte smykerna jag ville ha men det ska jag köpa ngn annan dag :)

bilder sen igår

    Publicerat:  2010-04-09 @ 08:44:27

älskar antes skor och keps passar verkligen ihop :)

stan imorgon

    Publicerat:  2010-04-08 @ 16:26:54
Imorgon ska jag och mamma åka in till stan :D
Det ska bli kul behöver verkligen lite nya saker och det som jag ska leta efter det är det här.

16:00

    Publicerat:  2010-04-08 @ 16:00:12
halli hallo!!
Nu har jag dushat och känner mej fräch igen :)
Har inte haft tid med att blogga har varigt ute med roliga männsikor igår och i förgår och dagen innan den man kan väl säga hela veckan :D Ska kanske det idag också får se om alla orkar.
Och jag har glömt kamerna varje gång men jag ska ta med den nästa gång som troligvist blir idag.
Men jag skriver sen puss<3

sol

    Publicerat:  2010-04-06 @ 13:52:35
Nu är det skit fint väder ska snart ut med tessan maria och jenny :D
Det ska bli kul tar med kameran också!!

väska

    Publicerat:  2010-04-05 @ 18:31:26
Har stort behov av en väska nu :)
Nyss beställde jag en ny väska och jag längtar tills den kommer det stog att det skulle ta till 5-7 dagar men jag tror inte att det kommer ta så långt tid.

så ser den ut.

kulkul

    Publicerat:  2010-04-05 @ 17:00:19

Elin och Ellen fick sova här så idag ska det bli mysigt först ska vi vara ute lite kanske och sen ska vi se maskens återkomst och det blir också bilder :)

haha Bianca skulle skojja och sätta sej sådär på mej :D
Men jag skriver kanske ikväll.


2 nya saker

    Publicerat:  2010-04-05 @ 15:25:28
I veckan så fick jag hem ett par vanliga tyg skor och ett vanligt svart linne och sen en kläning :)
Men kläningen fick jag av mamma den är jätte fin.
Det syns inte så bra just nu men när jag har på mej den så ska jag vissa den i lite bättre bild.

linnet orka jag inte ta bild på det är ändå bara vanligt svart.

15:16

    Publicerat:  2010-04-05 @ 15:16:36
Idag ska kanske Elin och Ellen sova hos mej hoppas det går för det skulle vara kul :D

Idag så har jag inte gjort så mkt har gått hem till mamma för nu är det mamma vecka, gjorde kladkake muffins elr nu hur man säger det. Muffisarna blev väldigt kladdiga men det ska ju vara kladdigt annars skulle det inte heta kladkaka.

älskar att ligga på vägen när det är bil tomt xD

skor

    Publicerat:  2010-04-05 @ 13:52:24
Har blivigt helt kär i dom här...

ska snart köpa dom :D

halli hallo

    Publicerat:  2010-04-05 @ 13:43:54

Halli hallo!!
Idag när jag vaknade så snöade det :O allså jag blev skit sur men jag tror det håller på att smälta så det är bra :D

haha den här bilden på mej är fan klockren xD


bilder från lördagen

    Publicerat:  2010-04-04 @ 22:00:59
I lördags så fyllde tim år så grattis till han :)
Och då var jag med ett par styken och såklart var födelsedagsbarnet med.

Först var vi ute lite sen så gick vi in för det var så kallt ute.

ja det fanns ju lite alkohål där också men jag drack inget.
Det var iallafall en rolig kväll ska snart lägga in bilderna från igår :D:D

äntligen vår

    Publicerat:  2010-04-04 @ 21:42:56
Idag var det verkligen skit fint väder och igår nu börjar det verkligen bli vår och det är skit bra :D
behöver inte frysa ihjäll nu så fort jag kommer utanför dörren :)

Nu kommer det lite bilder från idag!

ska lägga in bilder också från igår när vi sov hos elin :)

RSS 2.0