Vandringen 2011

    Publicerat:  2011-05-24 @ 21:52:18
Tjaa!!
Ja jag har inte kunnat blogga på ett tag för förra veckan så var det vandring från onsdagen till fregdagen så jag blev tvungen att fixa massor med saker innan.
Och sen när jag kom hem så slockna jag på engång för man sover max 4 timmar sammanlagt under dom dagarna och så går man nästan 8 mil, så det var tuft. Men man kan ju hoppa av om man verkligen inte pallar men jag klarade det jag stog ut dom tre dagarna det var mycket arbete man blev helt psykad...
Har aldrig svetats så mycket som jag gjorde på vandringen minna fötter var helt förstörda jag kunde knappast tänka men jag och Jenny gick och höll humöret uppe väldigt bra.
Men det går typ inte förklara hur jobbigt det är för man glömmer bort massor med saker, jag har gjort det.
Jag är ju jätte höjdrädd också så vi skulle över en hinderbana och jag bröt ihop på engång men jag fick hjälp över hela hinderbanan så jag genomförde den iallafall :)
Sen det där med vandringen också man blir indelad i grupper och så får man en karta och på dom olika stationerna så ringar lärarna in sen vart man ska gå osv.. Vandringen är verkligen det jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv snacka om att det är en utmaning för sej själv.
När jag äntligen kom i mål och där är halsbandet som bevis att man har klarat vandringen :) Och så fick jag munkar och cola av Ante när jag kom i mål.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0